HTML

A napelem remek befektetés

2017.06.12. 12:14 danikk91

napelem-napelemcella10.jpg

Egyáltalán nem rossz befektetés még manapság sem a napelem, ugyanis akár 6 százalékos hozam is elérhető általa, amely a jegybanki alapkamatnál jóval magasabb, tehát azt mondhatjuk, hogy jobb befektetés, mint bármilyen más banki típus. Manapság még bőven 10 ezer alatti a napelem száma Magyarországon, tehát még ezt a számot nem sikerült a házakra telepített eszközöknek átlépniük, azonban ez a közeli jövőben igencsak megnőhet, annak ellenére, hogy folyamatos sarcok érik a napelem árát. A befektetők számára természetesen egyből adódik a kérdés, hogy milyen rendszert érdemes kiépíteni egy adott épületnél, ezt azonban leginkább az épület éves áramfogyasztása határozza meg.

napelemtechnika.hu

Hazánkban ezt is törvényi szabályozáshoz kötik, amelynek megfelelően az éves fogyasztást, valamint termelést elszámolhatják azok a tulajdonosok, akik a megfelelő napelem rendszert építtetik ki. Magyarországon a legmegfelelőbb a 3 kilowattos napelem szokott lenn, amelynek ára úgy másfél millió forint körül szokott lenni. Akinél bármilyen napelem van, azok továbbra is kapják az áramot a szolgáltatótól, viszont ha bármilyen többletet termel a napelem, akkor vissza is lehet táplálni az áramot a szolgáltató hálózatára.

Szólj hozzá!

Címkék: napelem

A bejegyzés trackback címe:

https://legfuteseskandallo.blog.hu/api/trackback/id/tr7412587355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása